Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Tentang Kami

Profil Perusahaan

Shandong Kexinde Machinery Technology Co., Ltd. mangrupikeun produsén profésional anu didédikasikeun pikeun desain, pabrik sareng penjualan mesin sareng alat pikeun tuangeun, inuman, produk perawatan kaséhatan, ubar sareng industri sanés.Produk utama perusahaan kami nyaéta sterilisasi, penggorengan, jalur produksi keripik kentang, jalur produksi kentang goreng, mesin palapis, mesin beberesih industri, jsb.

pausahaan (3)
parabot (1)

Kami salawasna nengetan kualitas produk sareng inovasi téknologi, sareng produksi sareng manajemén kami saluyu sareng pasar internasional.Sakumpulan sistem manajemen anu ngahijikeun pamariksaan bahan baku anu ketat, pamekaran produk sareng inovasi, desain prosés anu wajar, manufaktur ilmiah, transportasi efisien sareng jasa saatos penjualan anu sampurna.

parabot (2)

Kusabab ngadegna, parusahaan geus adhering kana kawijakan "néangan ngembangkeun kalayan inovasi, ngawangun brand kalawan kualitas, sarta unggul pasar kalawan layanan", terus ngaronjatkeun layanan sanggeus-jualan, minuhan kabutuhan customer, gancang ngarespon kana parobahan pasar, accelerating. adjustment struktur industri, sarta éféktif ngajaga konsumén.

parabot (3)

Mangpaat.Kakuatan pabrik urang kuat, sareng puluhan insinyur pamekaran sareng pangalaman mangtaun-taun sareng padamel produksi terampil.Sareng kami mangrupikeun grup tim anu gairah sareng profésional kalayan kapercayaan umum sareng diajar sareng inovasi kontinyu.

Keunggulan Kami

Akumulasi pangalaman anu beunghar tim kami, sikep kerja ati-ati sareng sumanget anu saé parantos kéngingkeun kapercayaan seueur palanggan.Éta ogé hasil sareng inovasi yén pamimpin tiasa nampi wawasan ngeunaan paménta pasar, ngaduga paménta pasar, ngajalankeun paménta pasar kalayan rencana, sareng mingpin babarengan sareng tim.Séri produk anu diproduksi ku perusahaan kami parantos diékspor ka seueur nagara sareng daérah sapertos India, Kanada, Australia sareng Asia Tenggara, sareng nikmati pujian internasional anu luhur.

pausahaan (2)
pausahaan (1)
pausahaan (3)

Sertipikat

Pausahaan bakal neruskeun uphold sumanget wirausaha tina pioneering, hardworking, realistis tur inovatif, sarta konsép kaséhatan sarta perlindungan lingkungan, pikeun nyieun hemat energi, ramah lingkungan, parabot kualitas luhur, ngawula pamaké global, ngamajukeun kamajuan sosial. , sarta ngajaga kaséhatan manusa.Hayu urang gabung leungeun jeung nyieun leungeun hareup hadé dina leungeun.

disertipikasi
Certified-1