Wilujeng sumping di situs wéb kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    pausahaan (3)

Shandong Kexinde Machinery Technology Co., Ltd. mangrupikeun produsén profésional anu didédikasikeun pikeun desain, pabrik sareng penjualan mesin sareng alat pikeun tuangeun, inuman, produk perawatan kaséhatan, ubar sareng industri sanés.Produk utama perusahaan kami nyaéta mesin retort, mesin penggorengan, jalur produksi keripik kentang, jalur produksi kentang goreng, mesin palapis, mesin beberesih industri, jsb.

WARTA

Situs Instalasi Mesin Cuci Industri

Situs Instalasi Mesin Cuci Industri

The baking pan mesin cuci adopts suhu luhur (> 80 ℃) jeung tekanan tinggi (0.7-1.0Mpa), washes wadahna ngaliwatan opat hambalan na sterilizes eta, lajeng nganggo efisiensi tinggi hawa-garing ...

bubuka produk sterilizing pot na sterilizing pot
Pot sterilizing disebut ogé pot sterilizing.Fungsi tina pot sterilizing pisan éksténsif, sarta eta utamana dipaké dina sagala rupa widang kayaning dahareun jeung ubar.Sterilizer nyaéta ...
Aliran prosés mesin tipung rendang hayam
Mesin flouring steak hayam boga kaluaran badag, merata coated jeung tipung, sarta pangaruh skala alus.Ieu cocog pikeun ngolah jeung udar pangan di pabrik badag.Produk anu dianggo: ...