Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Sterilisasi uap Autoclave Retort Pikeun Sardings Jeung Tune Caned Food Retort

Katerangan pondok:

uap retort diwangun ku chamber badag, nu dijieunna tina stainless steel sarta dilengkepan inlets uap na outlet.Produk dahareun rangkep dimuat kana chamber jeung retort disegel.Uap ieu lajeng diwanohkeun kana chamber sarta hawa sarta tekanan naék ka tingkat nu dipikahoyong.
Uap ieu medar sakuliah kamar, manaskeun produk pangan rangkep jeung ngaleungitkeun mikroorganisme ngabahayakeun.Saatos prosés sterilisasi réngsé, uap dikaluarkeun tina chamber sareng produk pangan anu dibungkus tiis ku cai atanapi hawa.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan

Uap retort kedah knalpot saméméh sterilization sabab hawa téh sedeng transmisi efisiensi termal low.Lamun knalpot teu cukup, lapisan insulating bakal kabentuk sabudeureun dahareun (kantong hawa), jadi panas teu bisa mindahkeun ka puseur dahareun, "titik tiis" bakal kabentuk dina retort dina waktos anu sareng nu bisa ngakibatkeun. mun pangaruh sterilization henteu rata.
The retorts uap dirancang pikeun malah distribusi suhu pikeun nganteurkeun waktu datangna-up optimal.Kalayan retorts uap jenuh standar ti perusahaan kami, aya sababaraha fitur.Retort uap sayogi kalayan dukungan kontinyu ku Insinyur kami.Pilihan ngabahekeun atanapi panas exchanger cooling oge sadia.

Lingkup lumaku

Metal bisa: tin can, aluminium can.
Bubur, selai, susu buah, susu jagong, susu walnut, susu kacang jsb.

Kaunggulan tina ngagunakeun retort uap pikeun sterilization sarta pelestarian produk pangan ngawengku:

Sterilisasi seragam: Uap mangrupikeun metode sterilisasi anu efektif sareng tiasa nembus sadaya daérah produk pangan anu dibungkus, mastikeun sterilisasi seragam.

Ngajaga kualitas: Sterilisasi uap ngabantosan ngajaga nilai gizi, rasa, sareng tékstur produk pangan.Éta henteu ngabutuhkeun bahan pengawet atanapi bahan kimia, janten cara anu alami sareng aman pikeun ngawétkeun tuangeun.
Énergi-éfisién: Uap retorts téh énergi-efisien jeung merlukeun kurang énergi dibandingkeun métode sterilization séjén.

Versatility: Retorts uap bisa dipaké pikeun sterilize rupa-rupa produk pangan, kaasup bungbuahan sarta sayuran kaléng, soups, saos, daging, sarta pangan piaraan.

Ongkos-éféktif: Uap retorts relatif murah dibandingkeun métode sterilization séjén, nyieun eta solusi ongkos-éféktif pikeun pabrik dahareun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami