Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Mesin Penggorengan Terus Dijual Ti Pemasok Cina

Katerangan pondok:

Mesin ngagoreng kontinyu ngagaduhan sababaraha metode sapertos pemanasan listrik sareng pemanasan gas.Éta mangrupikeun alat ngagoreng anu teu aya asap, multi-fungsi.alat-alat ieu ngarobah struktur alat-alat frying tradisional, pikeun ngajawab kalemahan tina fryer jero tradisional, bisa ngagoreng sagala jinis kadaharan dina waktos anu sareng, tanpa bau, hiji mesin kalawan sababaraha fungsi, proses ieu adopts metoda pemanasan ti tengah. tina lapisan minyak, ngadalikeun suhu lapisan minyak luhur jeung handap, darajat oksidasi tina minyak goreng, kaasaman Sedeng naék, résidu sacara otomatis disaring salila prosés frying, sarta hawa ieu dikawasa sacara otomatis, kukituna prolonging nu hirup jasa tina minyak goreng.Garis gorengan disampeurkeun ku sabuk bolong.The fryer kontinyu dijieunna tina stainless steel.Laju sabuk bolong bisa disaluyukeun kalawan bébas nurutkeun pangabutuh konsumén.Garis goreng ieu dianggo ku para nasabah dumasar kana prinsip efisiensi termal anu luhur sareng hemat energi.


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk

1.The transmisi sabuk bolong adopts konversi frékuénsi pangaturan speed stepless.bebas ngadalikeun waktos frying.
2.The parabot ieu dilengkepan sistem ngangkat otomatis, awak panutup luhur jeung sabuk bolong bisa diangkat luhur jeung ka handap, nu merenah pikeun beberesih.
alat-alat 3.The ieu dilengkepan sistem scraping samping pikeun ngurangan résidu dihasilkeun iraha wae salila prosés produksi.
Sistim pemanasan 4.The dirancang husus ngajadikeun efisiensi termal énergi luhur.
5.Electricity, batubara atawa gas dipaké salaku énergi pemanasan, sarta sakabeh mesin dijieunna tina dahareun-grade stainless steel.Higienis, aman, gampang dibersihkeun, gampang dijaga sareng ngirit konsumsi bahan bakar.

rinci (1)
rinci (2)

PprodukDetails

Dahareun Kelas Stainless Steel

Awak utama mesin frying kontinyu dijieunna tina dahareun-grade stainless steel, aman tur hygienic, 304 stainless steel, kalawan diwangun-di tube pemanasan listrik pikeun pemanasan, laju utilization panas tinggi na pemanasan gancang.

rinci (3)
rinci (4)

Ngirit BBM jeung Ngurangan Biaya

Téknologi canggih domestik diadopsi pikeun ngajantenkeun struktur internal tangki minyak kompak, kapasitas minyak alit, konsumsi minyak ngirangan, sareng biayana disimpen.

Automation Control
Aya kotak distribusi mandiri, parameter prosés prasetél, sadayana prosés produksi otomatis, sareng warna sareng rasa produk seragam sareng stabil.

rinci (2)
rinci (6)

Sistem Angkat Otomatis
The ngangkat kolom otomatis bisa ngawujudkeun ngangkat misah atawa terpadu tina tiung haseup jeung bracket sabuk bolong, nu merenah pikeun konsumén pikeun ngabersihan jeung mertahankeun parabot.

Frékuénsi Konversi Speed ​​Regulasi bolong Beubeur
Konversi frékuénsi atawa pangaturan speed stepless tina sabuk bolong dipaké pikeun nepikeun produk, nu cocog pikeun frying kaperluan differe.

rinci (7)
rinci (8)

Ganda Slag Lengser System
Sistem panyabutan slag otomatis, sistem panyabutan slag sirkulasi minyak, deslagging bari frying, éféktif prolonging umur layanan minyak plant jeung nyimpen waragad pamakéan minyak.

Aplikasi

Mesin frying kontinyu utamana cocog pikeun produk handap: chip kentang, Perancis fries, chip cau jeung kadaharan puffed séjén;kacang lega, kacang héjo, kacang jeung kacang séjén;sangu Crispy, strips béas ketan, Ceuli ucing, Shaqima, pulas jeung produk mie séjén;daging, suku hayam jeung produk daging lianna;Produk akuatik sapertos croaker konéng sareng gurita.

sdf

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami