Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Mesin Nyieun Burger Preduster - Mesin Preduster Tepung

Katerangan pondok:

Mesin preduster flouring nyaéta nalika produk ngaliwatan beubeur conveyor, beubeur conveyor ditutupan ku bubuk jeung bubuk sumebar di dinya anu merata coated ku lapisan bubuk pre-coated atawa bubuk campuran pikeun minuhan sarat tina prosés salajengna.Tipung goreng coated utamana dipaké salaku palapis pikeun produk jero-gorengan.Lapis daging atawa sayuran jeung roti atawa tipung goreng lajeng jero-ngagoreng, nu bisa méré produk jero-gorengan rasa béda, tetep rasa aslina tanpa leungitna, tetep Uap na, sarta ulah langsung frying daging atawa sayuran.

Mesin preduster flouring dipaké babarengan jeung mesin battering jeung mesin breading, atawa bisa dipaké nyalira.Bisa bubuk nu patties Hamburger populér, mcnuggets hayam, patties hamburger lauk-flavored, muih kentang, muih waluh, kebabs daging jeung produk lianna di pasar.Ieu mangrupa parabot powdering idéal pikeun pabrik dahareun.


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk

Produk 1.The dikubur dina bubuk jeung coated, bubuk nu geus pinuh coated, sarta laju palapis bubuk luhur;
2.Suitable pikeun sagala operasi powder coating;
3.The ketebalan tina lapisan bubuk luhur jeung handap nyaeta adjustable;
4.Powerful kipas na vibrator miceun kaleuwihan bubuk;
5.The screw pamisah ngajadikeun prosés beberesih gampang;
6.A converter frékuénsi ngadalikeun speed sabuk conveyor.

rinci (7)

Widang aplikasi

rinci (8)

Mesin preduster flouring dipaké ditéang jeung mesin battering jeung breadcrumbs topping pikeun ngabentuk garis produksi béda: garis produksi pai daging, garis produksi nugget hayam, garis produksi suku hayam, asin garis produksi hayam Crispy jeung udar garis produksi dahareun gancang lianna.Bisa bubuk kadaharan ti laut populér di pasar, patties Hamburger, Mcnuggets, lauk-flavored hamburger patties, muih kentang, muih waluh, skewers daging jeung produk lianna.Éta idéal pikeun réstoran dahareun gancang, parabot powdering idéal pikeun puseur distribusi jeung pabrik dahareun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami