Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Komérsial Rotary Retort - Produsén, Pabrik, Suppliers

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

rinci (3)
rinci (2)
rinci (1)

Katerangan

Rotary retort mangrupikeun jinis alat pangolahan pangan anu dianggo pikeun sterilisasi sareng pelestarian produk pangan.Ieu mangrupakeun silinder horisontal dipasang nu rotates sabudeureun sumbu na, sarta eta dirancang pikeun nampung produksi-volume tinggi.
The rotary retort diwangun ku chamber uap-kedap nu dibagi kana sababaraha bagian, nu masing-masing bisa nahan bets produk pangan rangkep.Produk pangan rangkep dimuat kana rotary retort lajeng diputer ngaliwatan rupa-rupa bagian tina chamber nu.
Salila prosés sterilisasi, uap disuntikkeun kana kamar pikeun naékkeun suhu sareng tekanan ka tingkat anu diperyogikeun pikeun ngaleungitkeun mikroorganisme ngabahayakeun sapertos baktéri, virus, sareng kapang.Gerak puteran silinder mastikeun yén produk pangan anu dibungkus seragam kakeunaan panas, anu ngabantosan mastikeun yén sadaya mikroorganisme musnah.

Kadaharan anu dibungkus nyaéta Rotary dina retort nalika ngolah supados transfer panas tiasa langkung rata sareng efisien.Éta tiasa nyepetkeun waktos sterilisasi sareng ngahindarkeun panas sareng nempelkeun sakitar bungkusan.Retort jenis ieu cocog pikeun bungkusan dahareun anu gravitasi spésifik eusi padet leuwih ti cairan (bubur jeung pangan kaléng tin lianna).Pangan tiasa ngawétkeun rasa asli, warna sareng nutrisi dina umur rak saatos sterilisasi uap, tanpa présipitasi sareng lapisan, ningkatkeun nilai tambah produk.

Fitur

Rotary retort mangrupikeun jinis alat pangolahan pangan anu dianggo pikeun sterilisasi sareng pelestarian produk pangan.Ieu mangrupakeun silinder horisontal dipasang nu rotates sabudeureun sumbu na, sarta eta dirancang pikeun nampung produksi-volume tinggi.
The rotary retort diwangun ku chamber uap-kedap nu dibagi kana sababaraha bagian, nu masing-masing bisa nahan bets produk pangan rangkep.Produk pangan rangkep dimuat kana rotary retort lajeng diputer ngaliwatan rupa-rupa bagian tina chamber nu.
Salila prosés sterilisasi, uap disuntikkeun kana kamar pikeun naékkeun suhu sareng tekanan ka tingkat anu diperyogikeun pikeun ngaleungitkeun mikroorganisme ngabahayakeun sapertos baktéri, virus, sareng kapang.Gerak puteran silinder mastikeun yén produk pangan anu dibungkus seragam kakeunaan panas, anu ngabantosan mastikeun yén sadaya mikroorganisme musnah.

Kadaharan anu dibungkus nyaéta Rotary dina retort nalika ngolah supados transfer panas tiasa langkung rata sareng efisien.Éta tiasa nyepetkeun waktos sterilisasi sareng ngahindarkeun panas sareng nempelkeun sakitar bungkusan.Retort jenis ieu cocog pikeun bungkusan dahareun anu gravitasi spésifik eusi padet leuwih ti cairan (bubur jeung pangan kaléng tin lianna).Pangan tiasa ngawétkeun rasa asli, warna sareng nutrisi dina umur rak saatos sterilisasi uap, tanpa présipitasi sareng lapisan, ningkatkeun nilai tambah produk.

Ciri

1. Pangan anu Rotary di retort salila prosés sterilizing.Uap nyuntik kana retort langsung kalayan efisiensi mindahkeun panas tinggi, penetrasi panas gancang sarta pangaruh sterilization sampurna.
2. Prosés sterilization hipu jeung sistem kontrol kasaimbangan tekanan sampurna bisa mastikeun warna pangalusna, rasa jeung gizi pangan, ngaleutikan darajat deformasi bungkusan dahareun.
3. SIEMENS hardware jeung software sistem kontrol mastikeun retort operasi aman, dipercaya jeung efisien.
4. Desain piping internal ilmiah sarta program sterilizing mastikeun malah sebaran panas sarta penetrasi gancang, shorten siklus sterilization.
5. F nilai fungsi sterilizing bisa dilengkepan retort, ngaronjatkeun akurasi sterilization pikeun mastikeun pangaruh sterilization unggal angkatan anu seragam.
6. Sterilization recorder geus sadia pikeun ngarekam sterilizing hawa, tekanan iraha wae, utamana cocog pikeun manajemén produksi jeung analisis data ilmiah.

Lingkup lumaku

Metal bisa: tin can, aluminium can.
Bubur, selai, susu buah, susu jagong, susu walnut, susu kacang jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami