Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Garis Produksi Fries Perancis beku

Katerangan pondok:

Otomatis beku Perancis fries garis produksi utamana dipaké pikeun ngahasilkeun kentang Perancis fries maké kentang seger, nu bisa dipaké beku Perancis fries.Garis produksi kentang goreng lengkep i diwangun ku mesin peeling cuci kentang, mesin pemotong kentang goreng, mesin blanching, mesin airdewatering, mesin ngagoreng kentang goreng, mesin de-minyak geter, mesin pengering hawa sareng mesin bungkusan.
Sadaya alat anu dianggo dina jalur produksi ieu didamel tina bahan SUS304, mastikeun kasalametan pangan anu luhur.Ieu adopts sistem kontrol PLC kalawan layar noel, sarta eta ngan perlu sababaraha pagawe pikeun ngalengkepan sakabeh produksi.


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk

konsumsi énergi 1.Low, kaluaran tinggi
Derajat automation luhur, sareng efisiensi ningkat sacara signifikan.The French fries dijieun boga penampilan seragam, kirang bahan, rasa konsisten, teu gampang pikeun ngarobah warna, well-dilestarikan gizi, hemat energi jeung perlindungan lingkungan.

2.Kaséhatan jeung Kasalametan
Sadaya alat (bagian anu aya hubunganana sareng bahan) didamel tina stainless steel, gampang dibersihkeun sareng higienis.

3. Jalan lancar
Asesoris listrik sadaya mesin mangrupikeun merek anu terkenal anu parantos lulus uji pasar, kalayan kualitas dijamin, tingkat gagalna rendah sareng umur panjang.

4.Disesuaikeun
Numutkeun workshop customer urang, aya ogé jasa ngaropéa pikeun syarat produksi.

jéntré

Léngkah ngolah kiripik kentang

Klasifikasi sareng bubuka spésifik garis produksi kentang goreng gancang beku:

Kentang atah → Loading lift → Mesin cuci jeung peeling → Asihan garis conveyor → Lift → Cutter → Mesin cuci → Mesin blanching → Mesin cooling → Mesin dewater → Mesin Frying → Mesin Deoiling → Jalur conveyor ngintip → Freezer torowongan → Mesin packing otomatis

sd

Prosés utama garis produksi kentang goreng gancang beku dijelaskeun sakeudeung kieu:
(1) Presetting bahan baku Pikeun manjangkeun siklus processing, bahan baku kentang kudu disimpen pikeun lila.Saatos neundeun jangka panjang bahan baku, eusi gula sareng komponén gizina bakal robih dina tingkat anu tangtu.Ku alatan éta, kurun waktu tangtu perlakuan recovery kudu dilaksanakeun saméméh ngolah sangkan bahan baku minuhan sarat processing.
(2) Desilting beberesih utamana pikeun miceun sédimén jeung zat asing dina beungeut bahan baku kentang.
(3) Mesek jeung misahkeun kulit kentang jeung menyemprot solusi panyalindungan warna pikeun nyegah browning oksidatif dina beungeut kentang peeled.
(4) Motong Kentang anu dikupas dipangkas sacara manual pikeun ngaleungitkeun kulit kentang anu teu dipiceun, panon kuncup, henteu rata sareng bagian anu héjo.
(5) Potong strips Numutkeun spésifikasi béda, motong kentang kana strips pasagi, sarta strips diperlukeun pikeun jadi rapih tur lempeng.
(6) Fractional separation of strips pondok tur lebu dihasilkeun salila ngolah pikeun ngaronjatkeun ngahasilkeun.
(7) Dehidrasi sarta drying adopts bolong sabuk drying sarta alat dehidrasi ngaleupaskeun Uap beungeut french fries sarta nyiapkeun prosés frying salajengna.
(8) French fries digoréng dina minyak panas pikeun waktu anu singget, lajeng fished kaluar, sarta kaleuwihan minyak ieu disaring kaluar, ku kituna ambu kentang unik tina french fries bisa digoréng.
(9) Gancang-beku goreng Perancis fries anu tos tiis tur dikirim ka parabot gancang-katirisan pikeun jero-katirisan jeung gancang-katirisan, ku kituna kristalisasi di Perancis fries nyaeta seragam, nu merenah pikeun jangka panjang freshness-ngajaga. neundeun jeung ngajaga rasa aslina.
(10) Kulkas kantong-demi-kantong tiasa dilaksanakeun sacara manual atanapi ku alat otomatis.Salila prosés bungkusan, waktosna kedah disinggetkeun sabisa-bisa pikeun nyegah nyerep Uap sareng ngalebur kentang goreng anu beku gancang, anu bakal mangaruhan kualitas produk.Refrigerate langsung saatos bungkusan.

sd

PprodukDetails

sdf

1. Loading lift - ngangkat otomatis tur loading, merenah tur gancang, nyimpen tanaga gawé.

sdf

2.Washing na peeling mesin - beberesih kentang otomatis tur peeling, hemat energi.

sf

3.Sorting garis conveyor - nyabut bagian ruksak tur diadu kentang pikeun ngaronjatkeun kualitas.

df

4. Cutter-adjustable dina ukuran.

sdf

5.Washing-Ngabersihan aci dina beungeut french fries.

fg

mesin 6.Blanching - ngahambat aktivitas énzim aktip, sarta ngajaga warna.

sdf1

7.Rising na cooling mesin - gancang niiskeun nu Perancis fries sarta ngajaga warna jeung rasa.

sf

8. Mesin dewatering - pangaruh hawa-cooling ngaluarkeun Uap permukaan chip kentang, sarta transports aranjeunna ka fryer nu.

df

9.Frying mesin - frying pikeun ngawarnaan, sarta optimizing tékstur jeung rasa.

sd

10.Deoiling machine- pikeun miceun minyak jeung niiskeun handap - niup kaluar kaleuwihan minyak dina beungeut cai, sarta pinuh niiskeun handap chip kentang ambéh maranéhanana bisa ngasupkeun mesin rasa.

df

11.Tunnel freezer - gancang freeze french fries pikeun ngajaga warna jeung rasa maranéhanana.

fg

12. Mesin packing - nurutkeun beurat bungkusan customer urang, bungkusan otomatis tina chip kentang.

Aplikasi

Kentang goreng gancang beku, kentang goreng beku, kentang goreng semi-rengse, kadaharan jajanan kentang goreng

f

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami