Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Calakan Semprot Cai Retort Produsén Jeung Suppliers

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

rinci (1)
rinci (2)
rinci (3)

Fitur

sd

Ngadeteksi nilai F 1

sd

Ngadeteksi nilai F 2

Sadaya retorts semprot cai panas otomatis kami dirancang ku insinyur sarta spesialis dina widang ngolah termal pangan asam low.Produk kami saluyu, minuhan atanapi ngaleuwihan standar nasional sareng peraturan FDA AS.Desain pipa internal anu lumrah ngamungkinkeun pikeun distribusi panas sareng penetrasi panas anu gancang.sterilization nilai F akurat bisa dilengkepan retort nurutkeun sarat customer pikeun mastikeun warna pangalusna, rasa jeung gizi pangan, ngaronjatkeun nilai tambah produk pikeun konsumén, ngaronjatkeun kauntungan ékonomi.
Nilai F retort ngadalikeun épék sterilizing ku netepkeun nilai F sateuacanna ku kituna sangkan pangaruh sterilizing katempo, akurat, controllable sarta mastikeun épék sterilizing unggal bets anu seragam.Sterilisasi nilai F parantos dilebetkeun kana katangtuan Administrasi Pangan sareng Narkoba Amérika Serikat.Éta inovasi penting pisan pikeun sterilisasi dahareun kaléng.

Opat potongan mobile detecting usik dilengkepan retort nu bisa ngawujudkeun fungsi handap:
a: Ngadeteksi nilai F pangan béda akurat.
b: Monitor nilai F dahareun iraha wae.
c: Monitor distribusi panas retort iraha wae.
d: Ngadeteksi penetrasi panas dahareun.

Ciri

1.Indirect pemanasan sarta prosés cooling.Sterilizing cai jeung cooling cai teu kontak langsung tapi ngaliwatan exchanger panas pikeun tukeur panas, éféktif nyingkahan polusi sekundér dahareun.
2.Multi-tahap pemanasan sarta multi-tahap téhnologi cooling bisa mastikeun prosés sterilization hipu jeung warna pangalusna, rasa jeung gizi pangan.
3.Atomized sterilizing cai bisa ngagedekeun wewengkon bursa panas guna ngaronjatkeun efisiensi sterilization sarta mastikeun pangaruh sterilizing pangalusna.
4.A pompa volume tinggi kalawan Asép Sunandar Sunarya ti semprot nozzles strategis lokasina pikeun nyieun malah sebaran panas dina duanana pemanasan sarta cooling.
5.A jumlah leutik sterilizing cai bakal gancang medar di retort jeung cai sterilizing bisa didaur ulang, nyimpen konsumsi énergi.
6.Precise Sistim kontrol kasaimbangan tekanan pikeun mastikeun tingkat minimum deformasi bungkusan luar dina tahap cooling, utamana cocog pikeun produk rangkep gas.
7.Siemens hardware jeung software sistem kontrol mastikeun retort operasi aman, dipercaya jeung efisien.
8.Lawang-manual atawa otomatis muka (optimal).
9.Otomatis karinjang asup jeung karanjang kaluar fungsi (optimal).

Lingkup lumaku

Pikeun sakabéh bahan pakét tahan panas sarta waterproof.
1.Wadahna kaca: botol kaca, jar kaca.
2.Metal bisa: tin can, aluminium can.
3. Wadah plastik: botol PP, botol HDPE.
bungkusan 4.Flexible: kantong vakum, retort pouch, kantong pilem laminated, kantong aluminium foil.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami