Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Hamburger Processing Equipment adonan sarta Mesin Breading

Katerangan pondok:

Mesin breading otomatis ngalengkepan prosés breading produk, crumbs alus tur kasar.Produk asup kana sabuk bolong handap, handap sareng sisi ditutupan ku remah, sareng remah anu ngalir ti luhur hopper nutupan bagian luhur produk.Ieu dikomprés ku mencét roller (ketebalan breadcrumb dina belts bolong luhur jeung handap merenah pikeun ngaluyukeun).Sanggeus repeh roti diterapkeun, kaleuwihan repeh roti ditiup angin.


Rincian produk

Tag produk

PprodukDetails

1. Komponén listrik

Komponén listrik anu Siemens atawa merek kawentar sejenna, ngajadikeun kinerja mesin leuwih stabil sarta gampang pikeun beroperasi.

rinci (10)
rinci

2.Wide rentang aplikasi

Ieu mah ngan ukur cocog pikeun crumbs, tapi ogé pikeun crumbs kasar, nu bisa dipaké pikeun crumbs roti dina produk béda.

3.Stainless Steel bolong Beubeur

Sabuk fleksibel datar didamel tina stainless steel, kelas dahareun, kaamanan, gampang dibersihkeun sareng dijamin umur panjang.

rinci (12)
rinci (13)

4. Kipas Angin

kipas kuat bisa niup jauh crumbs roti tambahan pikeun ngadalikeun kuantitas palapis

Fitur produk

1. Sistim sirkulasi crumbs alus teuing ampir ngurangan karuksakan motong tina crumbs, gampang pikeun ngawujudkeun produksi baku.
2. Alat panyalindungan dipercaya.
3. aparat listrik SIEMENS .
4. Aksés ka urut, mesin battering na fryer pikeun garis produksi kontinyu.
5. stainless steel dijieun, desain kreatif, struktur lumrah, sarta ciri dipercaya

rinci (14)

Loka Palanggan

Mesin roti pangan industri mangrupikeun mesin skala ageung anu dirancang pikeun roti sajumlah ageung produk pangan sacara éfisién sareng gancang.Mesin ieu biasana dianggo dina industri pangan pikeun produk roti sapertos nugget hayam, fillet lauk, cincin bawang, sareng barang-barang sanés.Mesin roti industri tiasa otomatis, anu ngirangan biaya tenaga kerja sareng ningkatkeun produktivitas prosés manufaktur dahareun.

rinci (2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami