Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Jalur Produksi Kripik Kentang

Katerangan pondok:

Garis produksi chip kentang otomatis pinuh ieu ngawengku: lift, beberesih sarta mesin peeling, picking garis, mesin motong strip, mesin cuci, mesin blanching, draining Geter, drying hawa, mesin frying, garis cooling hawa, mesin bumbu, mesin bungkusan.
Garis pamrosésan chip kentang otomatis cocog pikeun kantin leutik sareng sedeng, perusahaan tuangeun, supermarkét, pabrik kadaharan jajanan, usaha pangolahan pangan, jsb. kinerja output sarta fungsi.Garis produksi chip kentang otomatis pinuh boga kaunggulan produktivitas tinggi, investasi hiji-waktos low, konsumsi énergi low, sababaraha fungsi, operasi basajan, sarta pangropéa merenah.


Rincian produk

Tag produk

Fitur produk

1.Simple operasi, pamakéan merenah tur laju gagalna low.
2.Computer kontrol hawa, pemanasan seragam, simpangan hawa leutik.
Minyak 3.The bisa dipaké pikeun lila, sarta tetep seger, euweuh résidu, teu kudu nyaring, laju carbonization low.
4.Remove résidu salila frying pikeun mastikeun freshness minyak.
5.One mesin téh multi-tujuan, sarta bisa tumis rupa-rupa pangan.Kurang haseup, teu aya bau, merenah, hemat waktos, sareng ramah lingkungan.
6.The gelar acidification of frying téh goréng, sarta minyak runtah kirang dihasilkeun, jadi warna, ambu jeung rasa frying anu diteundeun nikmat, sarta rasa aslina dijaga sanggeus cooling.
7.Fuel hemat leuwih ti satengah ti éta tina mesin frying tradisional.

rinci

Léngkah ngolah kiripik kentang

Prosés ngolah mesin chip kentang industri utamana diwangun ku beberesih sarta peeling, slicing, cuci, blanching, dehidrasi, Frying, degreasing, bumbu, bungkusan, alat bantu jeung saterusna.Prosés husus garis produksi chip kentang goreng: ngangkat jeung loading → beberesih sarta peeling → asihan → slicing → cuci → rinsing → dehidrasi → cooling hawa → frying → deoiling → cooling hawa → bumbu → conveying → bungkusan.

rinci (1)

prosés

rinci

1. Lift - ngangkat otomatis tur loading, merenah tur gancang, nyimpen tanaga gawé.

rinci

2.Cleaning na peeling mesin - beberesih kentang otomatis tur peeling, hemat energi.

rinci

3.Picking garis - miceun bagian ruksak tur diadu kentang pikeun ngaronjatkeun kualitas.

rinci

4. Slicer-slicing, adjustable dina ukuran.

rinci

5.Conveyor - angkat sarta ngangkut chip kentang kana mesin cuci.

rinci

6.Washing-Ngabersihan aci dina beungeut chip kentang.

rinci

7.Blanching mesin - ngahambat aktivitas énzim aktif, sarta ngajaga warna.

rinci

8.Geter drainer - miceun runtah anu leutik teuing, sarta ngageter pikeun miceun kaleuwihan cai.

rinci

9.Air-cooling garis - pangaruh hawa-cooling ngaluarkeun Uap beungeut chip kentang, sarta transports aranjeunna ka mesin frying.

rinci

10. Mesin ngagoreng - ngagoreng pikeun ngawarnaan, sareng ngaoptimalkeun tékstur sareng rasa.

rinci

11.Geter drainer minyak - Geter ngaluarkeun kaleuwihan minyak.

rinci

12.Air cooling garis -to miceun minyak sarta niiskeun handap - niup kaluar kaleuwihan minyak dina beungeut cai, sarta pinuh niiskeun handap chip kentang ambéh maranéhanana bisa ngasupkeun mesin rasa.

rinci

mesin 13.Flavoring - jalan terus, bisa eupan sarta ngurangan dina waktu tetep.

rinci

14. Mesin packing - nurutkeun beurat bungkusan customer urang, bungkusan otomatis tina chip kentang.

Rincian produk

rinci
rinci

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami