Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Warta pausahaan

  • Situs Instalasi Mesin Cuci Industri

    Situs Instalasi Mesin Cuci Industri

    Situs pamasangan The baking pan mesin cuci adopts suhu luhur (> 80 ℃) jeung tekanan tinggi (0.7-1.0Mpa), washes wadahna ngaliwatan opat hambalan na sterilizes eta, lajeng nganggo efisiensi tinggi hawa-drying syste ...
    Maca deui
  • Pameran Luar Negeri Kexinde -Keripik Kentang&Mesin Kentang & Mesin Cuci

    Pameran Luar Negeri Kexinde -Keripik Kentang&Mesin Kentang & Mesin Cuci

    Fitur Produk Anyar-anyar ieu, perusahaan urang nembé angkat ka luar negeri pikeun ngalaksanakeun paméran, waktos ieu tampilan alat utama nyaéta chip kentang sareng garis produksi kentang goreng Perancis, mesin cuci karinjang, garis ngagoreng, sterilisasi ...
    Maca deui
  • Situs Pangiriman Jalur Produksi Keripik Kentang

    Anyar-anyar ieu, garis produksi chip kentang otomatis ukuran sedeng di Amérika Serikat parantos réngsé produksi sareng siap pikeun kiriman.Prosés produksi jalur produksi ieu: mesin motong, mesin battering, mesin frying, mesin cooling hawa, deoiling mesin sarta ngangkat ...
    Maca deui
  • Pangiriman Mesin Cuci Tong Sampah ka Malaysia

    Ieu mangrupikeun situs pangiriman anu nembe dikirim ka Malaysia.Mesin cuci tong sampah utamina ngabersihkeun tong sampah médis sareng tong sampah rumah tangga, kalayan tilu tahap beberesih utama: tahap kahiji nyaéta tahap beberesih cai panas, tahap kadua nyaéta beberesih cai panas + beberesih detr ...
    Maca deui
  • Pameran Kexinde Malaysia

    Pameran Kexinde Malaysia

    Pameran anu diayakeun ku Shandong Kexinde Machinery Technology Co., Ltd. di Malaysia International Convention and Exhibition Center parantos réngsé, nunjukkeun lima séri produk utama perusahaan, ngahijikeun kemitraan anu tos aya, sareng ngajalajah sajumlah ageung poténsial ...
    Maca deui
  • Aliran prosés mesin tipung rendang hayam

    Aliran prosés mesin tipung rendang hayam

    Mesin flouring steak hayam boga kaluaran badag, merata coated jeung tipung, sarta pangaruh skala alus.Ieu cocog pikeun ngolah jeung udar pangan di pabrik badag.Produk lumaku: daging Crispy leutik, daging pot-dipak, popcorn hayam, mesin uyah Crispy, ...
    Maca deui
  • bubuka produk sterilizing pot na sterilizing pot

    bubuka produk sterilizing pot na sterilizing pot

    Pot sterilizing disebut ogé pot sterilizing.Fungsi tina pot sterilizing pisan éksténsif, sarta eta utamana dipaké dina sagala rupa widang kayaning dahareun jeung ubar.Sterilizer diwangun ku awak pot, panutup pot, alat pambuka, ngaganjel konci, ...
    Maca deui