Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Cai immersion Retort Pikeun Sale

Katerangan pondok:

Retort immersion cai lapisan ganda pisan éfisién pikeun produk bungkusan anu sénsitip panas sareng ageung.Sterilisasi immersion cai nyayogikeun penetrasi panas gancang sareng pangaruh sterilisasi anu sampurna.Cai sterilizing dipanaskeun kana suhu pangaturan dina tank luhur nganggo uap.The preheated suhu luhur sterilizing cai éféktif bisa ngurangan waktu sterilization, utamana cocog pikeun pangan bungkusan panas.The retort immersion cai bisa mastikeun warna pangalusna, rasa jeung gizi pangan.Cai sterilizing bisa didaur ulang ka tank luhur pikeun angkatan salajengna sterilization dahareun, nyimpen énergi, ngurangan siklus sterilization.


Rincian produk

Tag produk

jéntré

Ciri

1. SIEMENS hardware jeung software sistem kontrol mastikeun retort operasi aman, dipercaya jeung efisien.
2. Parameter sterilizing prasetél.Jieun, edit jeung simpen sababaraha rumus sterilizing nurutkeun kadaharan béda.Rumus sterilizing bisa dipilih tina layar noel.Hemat waktos sareng efisien, biaya produksi langkung handap.
3. Desain piping internal ilmiah sarta program sterilizing mastikeun malah sebaran panas sarta penetrasi gancang, shorten siklus sterilization.
4. Sterilizing cai jeung cooling cai bisa didaur ulang, ngurangan konsumsi énérgi jeung nyimpen waragad produksi.
5. F nilai fungsi sterilizing bisa dilengkepan retort, ngaronjatkeun akurasi sterilization pikeun mastikeun pangaruh sterilization unggal angkatan anu seragam.
6. Sterilization recorder geus sadia pikeun ngarekam sterilizing hawa, tekanan iraha wae, utamana cocog pikeun manajemén produksi jeung analisis data ilmiah.

Lingkup lumaku

Water Immersion Retort mangrupikeun jinis alat pangolahan tuangeun anu dianggo pikeun ngasterilisasi sareng ngawétkeun rupa-rupa produk pangan, sapertos buah, sayuran, daging, jangjangan, lauk, sareng tuangeun anu siap tuang.Water Immersion Retort biasana dianggo dina industri pangan, khususna dina produksi produk pangan kaléng.
Gemblengna, aplikasi Water Immersion Retort maénkeun peran anu penting dina produksi produk pangan kaléng anu aman sareng kualitas luhur, sareng ngabantosan pikeun mastikeun yén konsumen tiasa nikmati rupa-rupa tuangeun sapanjang taun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami