Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Aliran prosés mesin tipung rendang hayam

Mesin flouring steak hayam boga kaluaran badag, merata coated jeung tipung, sarta pangaruh skala alus.Ieu cocog pikeun ngolah jeung udar pangan di pabrik badag.Produk lumaku: daging Crispy leutik, daging pot-dipak, popcorn hayam, mesin uyah Crispy, akar jangjang lada, suku pipa, wicker hayam boneless, jsb.

Prosés téhnologis mesin tepung rendang hayam nyaéta kieu: nyiksikan dada hayam - flattening - tumbling - tepung - ukuran - tipung - ngagoreng jeung ngabentuk, parabot diperlukeun: slicer--mesin flattening --Mesin tumbling. --Mesin Tepung--Mesin ukuran--Mesin Tepung--Mesin ngagoreng kontinyu otomatis.

Dina prosés ieu, mesin tipung pikeun chops hayam bisa dibungkus ku serpihan salju, crumbs roti, sarta crumbs roti, sarta bisa ogé dibungkus ku siki wijen jeung kacang on pasta kayaning biskuit garing peach, jadi hiji mesin bisa dipaké pikeun sababaraha tujuan.Éta tiasa dianggo babarengan sareng mesin, mesin ngagoreng sareng mesin beku gancang, atanapi tiasa dianggo nyalira.Laju sabuk bolong tina mesin tipung rendang hayam tiasa disaluyukeun, sareng dilengkepan kotak pikeun ngahapus sirah tipung sareng gnocchi sacara otomatis.Alat-alatna dilengkepan ku pengumpul lebu pikeun nyegah tipung ngalayang, anu aman, beresih sareng higienis.Éta tiasa dihubungkeun sareng mesin ukuran, mesin ngabentuk, mesin ngagoreng sareng alat-alat sanés.The pinuh otomatis rendang hayam sizing mesin dina prosés téh korosi-tahan, sarta produk ieu immersed dina slurry ku clamping belts bolong luhur jeung handap, ku kituna beungeut produk ieu merata coated.

warta (2)

waktos pos: Mar-08-2023