Wilujeng sumping di situs wéb kami!

bubuka produk sterilizing pot na sterilizing pot

Pot sterilizing disebut ogé pot sterilizing.Fungsi tina pot sterilizing pisan éksténsif, sarta eta utamana dipaké dina sagala rupa widang kayaning dahareun jeung ubar.

Sterilizer diwangun ku awak pot, panutup pot, alat pambuka, ngaganjel konci, alat interlock kaamanan, lagu, karanjang sterilization, nozzle uap sarta sababaraha nozzles.Si Udung disegel ku karét silikon inflatable ring sealing tahan suhu, anu tiasa dipercaya sareng umur jasa anu panjang.

Ngagunakeun uap kalayan tekanan tangtu salaku sumber panas, éta boga ciri wewengkon pemanasan badag, efisiensi termal tinggi, pemanasan seragam, waktos ngagolak pondok tina bahan cair, sarta kadali gampang tina suhu pemanasan.Awak pot jero (pot jero) pot ieu dijieunna tina asam-tahan jeung tahan panas austenitic stainless steel, dilengkepan gauge tekanan sarta klep kaamanan, nu geulis dina penampilan, gampang pikeun masang, gampang pikeun beroperasi, aman. jeung bisa dipercaya.

Pabrik-pabrik pangan umum nganggo jinis sterilisasi horizontal ieu nalika aranjeunna memanaskeun sareng ngasterilisasi produk rangkep dina cai dina tekanan normal.Alat ieu sadar deui sterilisasi tekanan ku ngawanohkeun hawa dikomprés.Upami cooling kedah dilakukeun dina pot, pompa cai kedah dipompa kana pipa semprot cai dina luhureun pot (atanapi nganggo sistem sirkulasi cai).Salila sterilization, tekanan di jero kantong bungkusan bakal ngaleuwihan tekanan luar kantong (dina pot) alatan naékna suhu alatan pemanasan.Ku alatan éta, pikeun ngahindarkeun karuksakan alatan pressurization dina bungkusan salila sterilization, perlu nerapkeun tekanan counter, nyaeta, hawa dikomprés ngaliwatan pot pikeun ngaronjatkeun tekanan pikeun nyegah karuksakan kana bungkusan.Operasi digambarkeun saperti kieu:

Kusabab hawa dikomprés nyaéta konduktor panas anu goréng, sareng uap sorangan ngagaduhan tekanan anu tangtu, salami prosés pemanasan sterilisasi, henteu aya hawa anu dikomprés dilebetkeun kana pot, tapi ngan ukur nalika dijaga haneut saatos nyumponan suhu sterilisasi, hawa anu dikomprés. dileupaskeun kana pot.Di jero, ningkatkeun jero pot ku 0.15-0.2Mpa.Saatos sterilization, nalika cooling handap, eureun supplying hawa, sarta pencét cai cooling kana pipe semprot.Nalika suhu dina pot turun sareng uap kondensasi, tekanan hawa anu dikomprés dianggo pikeun ngimbangan pangurangan gaya internal pot.

warta (1)

Salila prosés sterilization, perhatian kudu dibayar ka knalpot awal, lajeng curhat, ku kituna uap bisa ngiderkeun.Ogé bisa deflate sakali unggal 10 menit pikeun ngamajukeun bursa panas.Pondokna, kaayaan sterilization kudu patepung jeung dilaksanakeun nurutkeun prosedur tangtu.Suhu sterilisasi, tekanan sterilisasi, waktos sterilisasi sareng metode operasi sadayana ditangtukeun ku prosés sterilisasi produk anu béda.

Aya loba jenis sterilizers, lolobana nu ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer, sarta skala alat-alat nu ngaropéa nurutkeun kaluaran diperlukeun ku konsumén jeung kaayaan spésifik pabrik.Tekanan sareng suhu dikontrol ku PLC precision tinggi, sareng tekanan sareng suhu teuing tinggi.processing warning awal.


waktos pos: Mar-08-2023