Wilujeng sumping di situs wéb kami!

Sterilisasi Tomat Autoclave Pressure Cooker Canned Sardines Food Retort Mesin Pikeun Pabrik Pangaléngan

Retort semprot cai nyaéta retort anu paling sering dianggo pikeun sterilisasi kaléng sareng inuman.Numutkeun kana produk sareng prosés sterilisasi anu béda, palanggan tiasa milih tilu jinis semprot cascading, semprot samping sareng retort semprot cai, Retort semprot cascading cocog pikeun produk kaleng keras, retort semprot samping cocog pikeun kadaharan rangkep lemes, sareng cai. semprot retort tiasa ngadamel ampir kabéh jenis pangan wadahna.Cai prosés disemprot kana produk ngaliwatan pompa cai sareng nozzles disebarkeun dina retort pikeun ngahontal tujuan sterilisasi.Kontrol suhu sareng tekanan anu akurat tiasa cocog pikeun rupa-rupa tuangeun sareng inuman.

 


waktos pos: Mar-30-2024